maanantai 23. maaliskuuta 2015

Viime viikon treenejä

Moikka

Se flunssahan mulle tosiaan sitten iski, kun ne sykkeet oli korkeammat, ihan niinku aavistelin.
Tässä yhteenveto viikon treeneistä:
Ma lepo
Ti lepo paitsi duunimatkakävelyt 5 km
Ke lepo
To lenkki 5,5 km 40 min, Tikis 4.treeni
Pe Tikis 5.treeni
La lenkki  5,5 km 35 min
Su Tikis 6. treeni

Alkuviikko meni siis ihan rauhallisesti, mutta torstaina uskalsin jo hölkötellä kevyen 5,5 kilsan lenkin. Sykkeet koitin pitää suht matalana ja keskisyke olikin 145. Vauhti oli kyllä myös tosi hidas.


Maisemia lenkiltä
Ilma oli kyllä aivan ihana ja oli kiva hölkötellä musat korvilla ja nauttia auringosta. <3 Lenkin päälle tein Tikiksen 4. treenin pikkasen myöhässä, kun ei oikein vaikuttanut siltä, että sitä viitsisi puolikuntoisena tehdä.

Perjantaina tein ainoastaan 5.vatsalihastreenin. Lauantaina juoksinkin sitten vähän muissa maisemissa, kun ei oltu kotona. Päätin mennä fiiliksen mukaan kroppaa kuunnellen vauhdin suhteen, mutta ajattelin juosta 5-6 km lenkin. Reittivalinta oli vähän tylsähkö sillä juoksin ensin 2,5 kilsaa yhteen suuntaan ja sitten takaisin pikkusen extran kanssa, kun en tuolla uskalla lähteä mihkään seikkailemaan. Alkumatka oli pitkälti loivaa nousua, mikä näkyi selvästi vauhdissa ja sykkeessa, kun taas toinen puolikas meni nopeammin. Hyvä lenkki oli, tuuli oli vaan välillä tosi kylmä. Juoksin 5,5 km keskisyke 161 ja keskivauhti 6.27min/km, nopein kilsa 6min/km.

Lapset oli lauantaina hoidossa, joten saatiin miehen kanssa vähän laatuaikaa kahdestaan ja juhlittiin samalla mun synttäreitä (etukäteen). Käytiin syömässä ja kotona katsottiin leffa. Oli melko yllättävää, kun oltiin kävelemässä kotiin ja yhtäkkiä alkoi raketit paukkua ja olikin oikein komea ilotulitus. Ihan ei odotettu sellasta maaliskuisena iltana :)


Kökköjä kuvia ilotulituksesta

Sunnuntaina jäi treenit väliin, koska ensinnäkin olin ystävien kanssa brunssilla, jossa mulla meni yhteensä varmaan 5 tuntia (matkoineen) ja sitten siivoiltiin ja rötvättiin ukon kanssa kotona ennen kuin haettiin lapset kotiin.
Eka satsi brunssilla
Eli siis viikonloppuna söin, sit söin vähän lisää (perjantaina söin vielä nepalilaisessa lounaan) :D Nyt onneks näyttää siltä, että huomenna pääsen vihdoin juoksukouluun ja muutenkin normaaliin treenirytmiin kiinni!

Juoksuitsetunto mulla on kyllä ihan kadoksissa. Pitäs päästä juoksemaan kovaa ja/tai pitkään ja saada taas uskoa siihen, että kyllä mä siitä HCR:stä kunnialla selviän, eli siis paremmalla ajalla kuin vuosi sitten. Paita siellä on ainakin tänä vuonna mun makuun :)

Kivaa viikkoa,
Tanja

4 kommenttia:

  1. Kivaa meininkiä sulla ollut :) Jep, HCR:n paita kyllä on niin magee, että harkitsen osallistumista.. haha, jos ei sentään.. kyllä se juoksuitsetunto vielä nousee takas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä kivaa :). Kerrankin on sellainen mun värinen paita! Viime vuonna ei oikein ollu mun lempparivärejä, paitsi rantakympillä :). Toivottavasti nousee taas kun pääsen juoksemaan kunnolla :)

      Poista
  2. Kyllä se juoksuitsetunto siitä vielä nousee! Ja kun tämäkin harrastus on sitä ylämäkeä ja alamäkeä, välillä kulkee, välillä on takkuisempaa. Ihan ilman mitään vammojakin. Reilun viikon takaisella pitkiksellä puhuimme kaverini kanssa, että olemme nyt tainneet päästä siihen flow-pisteeseen, kun molempien juoksu kulki. No, sunnuntaina olikin sitten rankkaa molemmilla :) Ja itsetunto maratonin suhteen sai taas yhden kolhun lisää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, välillä on niitä lenkkejä, ettei vaan kulje vaikka kaikki lähtökohdat olis hyvälle lenkille. Eilen onneks suht hyvin pysyin mukana treeneissä vaikka olikin pitkä tauko, joten se vähän luo taas uskoa. Sä kyllä hoidat sen maran kotiin :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)